Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

RF RIADIACA JEDNOTKA MI-LIGHT PRE CCT LED PÁSIKY | 12V-24V | 12A - FUT035M

RF RIADIACA JEDNOTKA MI-LIGHT PRE CCT LED PÁSIKY | 12V-24V | 12A - FUT035M

16.00€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 4733

Stav skladu : 0
Externý sklad : 77

RF RIADIACA JEDNOTKA MI-LIGHT PRE CCT LED PÁSIKY | 12V-24V | 12A  - FUT035M
 

LED pásiky CCT majú možnosť nastaviť teplotu bielej farby. Toto nastavenie možno vykonať pomocou ovládača, ktorý sa vsadí medzi samotný LED pásik a zdroj. V základe sú na LED pásku vloženej 2 druhy diód vo variante teplá a studená biela. Ovládačom môžete obe farby nezávisle zapínať, vypínať a stmievať. Pri spustení oboch farieb naraz dôjde k zlúčeniu oboch farebných teplôt a predvolená farba je zhruba okolo 4500K.

FUT035M je vylepšená verzia populárneho radiča FUT035 . Ovládač LED bol rozšírený o pokročilú funkciu prenosu a synchronizácie signálu , ktorá pri zachovaní 30 metrových intervalov medzi nasledujúcimi zariadeniami umožňuje nekonečný dosah. Prevádzkové parametre radiča sa automaticky synchronizujú s ostatnými výrobkami v skupine, čo umožňuje dosiahnuť rovnaký svetelný efekt, aj keď sú výrobky uvádzané na trh v inom čase. Výkon regulátora bol zvýšený na 12A (144W pre inštaláciu 12V a 288W pre inštaláciu 24V). Vstavaná signalizačná dióda umožňuje rýchlu diagnostiku a priradenie ovládača k diaľkovému ovládaniu bez pripojenia pásky LED.

Funkcia automatického prenosu signálu
Zariadenie funguje ako opakovač , ktorý s 30 m intervalmi medzi po sebe nasledujúcimi ovládačmi umožňuje  nekonečný dosah.

Funkcia synchronizácie
Zariadenia môžu pracovať synchrónne , aj keď sú zapnuté v rôznom čase. Synchronizácia je možná, ak intervaly medzi po sebe nasledujúcimi zariadeniami nepresahujú 30 metrov, sú priradené rovnakému diaľkovému ovládaniu a sú v dynamickom režime. 

Schéma zapojenia
Každé zariadenie je možné ovládať maximálne 4 diaľkovými ovládačmi alebo mostami Wi-Fi. Schopnosti zariadenia závisia od použitých kontrolných produktov. Informácie o podporovaných hlasových asistentoch, ovládacích prvkoch aplikácií alebo zoskupení produktov nájdete v informáciách o mostoch alebo diaľkových ovládačoch Wi-Fi.

Poznámka: Ak chcete zariadenie ovládať, musíte ho priradiť k diaľkovému ovládaniu alebo mostu Wi-Fi (nie sú súčasťou dodávky). Priraďovanie diaľkových ovládačov a mostov nájdete v ich špecifikáciách. 

Prijímač umožňuje pohodlne do svorkovnice pripojiť aj 2ks bielych LED pásikov a tým nahradiť klasický CCT pások.

Farba produktuBiela
Napájanie12V-24V
Príkon144W-288W
Rozmery37.5x119x22mm
Teplota svetla4500K
Svetelný zdrojled
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu